LG Nieuwenrode gaat karten

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 27 september 2014 14u00 - 18u00
Kerk Nieuwenrode - KERKSTRAAT 1, 1880 NIEUWENRODE

Verslag

Go-Karten… met hindernissen!  
Zaterdag 27 september was weer eens een hoogdag voor onze sportieve Gildeleden. Onder begeleiding van trouwe supporters Marleen en Peter waren aanwezig om te rijden: Geert, Jelle, Gerda, Kurt, Joris, Urbain, Gerrit, Kevin, Jolien, Daria en Elsie. Tot zijn grote spijt kon Etienne niet meedoen wegens rugpijn. Veel beterschap jongen. Ook Leen en Frank konden niet meedoen, want vanuit Barcelona is dit nogal moeilijk.   Onze wedstrijd begon echter vroeger dan verwacht, want op de buitenring stond alle verkeer stil. De meesten schoven mee aan maar Kurt nam de afrit Wemmel en probeerde binnendoor te rijden. Daar was het nog erger want er waren er te veel die hetzelfde idee hadden gehad. We kwamen dus rijkelijk laat ter plaatse maar konden onze ritten toch afleggen.   In de kwalificaties bleek al snel dat iedereen veel bijgeleerd had. Er werden goede tijden gereden tussen de 1.09 en 1.16. Opa Senna zelf was verschoten van zijn trage tijden van 1.14 en was in zijn gat gebeten om er in de koers een lap op te geven. Tegelijkertijd ontdekten we een waar racetalent want Jelle reed dadelijk zeer snelle tijden.   In de start van de finale ging het er hard aan toe. Geert, die iets goed te maken had na zijn verlies van vorig jaar en stiekem op voorhand was gaan trainen, vertrok als een kanonskogel… maar Jelle, Kurt, Joris, Gerda en Gerrit kleefden aan zijn achterste. Jelle probeerde langs alle kanten Geert in te halen maar deze liet zich niet intimideren. Joris en Kurt vochten samen een heroïsch duel uit dat eindigde wanneer ze een van onze dames wilden inhalen langs dezelfde kant waarnaar zij uitweek om hen door te laten. Hierdoor knalde Joris op Kurt, Joris zijn knie tegen zijn stuur en we konden Gerda horen lachen wanneer zij hen voorbijstak. Gerrit klampte zo hard aan tot hij in een snelle bocht slipte en in de banden vloog, juist voor de neus van Kevin, die juist achter de kopgroep zat en van bij het begin opgejaagd werd door opa Senna. We konden hem maar heel nipt ontwijken. Ook Jolien en Daria bleven in mekaars buurt en op het einde was Jolien een zucht sneller. Elsie had zich een beetje geforceerd in de kwalificatie en kon haar rondetijden niet meer herhalen.   Het was weer een mooie belevenis en een dikke proficiat aan allen voor jullie sportiviteit.   OPA SENNA

Praktisch

Vertrek
Om 14 uur vertrekken we gezamenlijk aan de kerk te Nieuwenrode. Om 15u: start sessies Brussels Kart.
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Nieuwenrode
Meer weten?
Prijs
€ 38,00
Deze prijs omvat de huur van het circuit gedurende 2 sessies in exclusiviteit, huur binnenmuts, racepak en helm. Deelnemers zijn minimum 16 jaar!!! Supporters zijn ook welkom!
Reservatie
inschrijven voor 20/09/2014, door contact op te nemen met Urbain Craessaert via urbain.craessaerts@telenet.be of telefoon 052 30 47 43 of peter.lgnieuwenrode@gmail.com of telefoon 0477 82 42 56.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten