Dorpsfeesten Nieuwenrode: Quiz

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 11 september 2015 20u00 - 23u59
dorpsfeest nieuwenrode - SCHRIEKDREEF , 1860 MEISE

Verslag

De dorpsfeesten hadden dit jaar een primeur. Omdat de tent er toch stond werden extra activiteiten gepland. Een bingo-namiddag voor OKRA en alle soortgelijk voelende en een quizavond want iemand uit het comité was begin dit jaar om onze quiz verzeild.
Het heeft heel wat aarde aan de dijk gehad om het allemaal te klaren. Een quiz is zomaar niet in elkaar gestoken en mijn vast compagnons lieten forfait gaan. Ook het werk dat erbij komt kijken, de bladen kopiëren, de jury, het bestellen van het materiaal omdat onze quiz van nature uit visueel is.
Op de voorbereidende vergadering bleken al 45 ploegen te zijn ingeschreven en in onze jeugdige overmoed meenden we wel zestig ploegen aan te kunnen. Het werden er op de valreep nog tweeënzestig.
De quiz zelf was een succes, minder voor Peter die stik kapot de hele avond strijd leverde met de cijfers. In de jury zat er volgens mij een mol want van een paar bladen bleken de cijfers gemanipuleerd. Maar dat we reclame hebben gemaakt voor onze quiz is een feit. Heel wat ploegen wensen ook aan onze quiz deel te nemen.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Nieuwenrode
dorpsfeesten Nieuwenrode
Meer weten?
Prijs
€ 10,00
€ 10/groep van 4 personen. Vooraf inschrijven via email naar Comité of dorpsfeest.nieuwenrode@hotmail.com
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten