Hoevemis 2015 en landbouwrestaurant

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 15 augustus 2015 11u00 - 15u00
Leon Smets - PRINSENDREEF 19, 1860 MEISE

Verslag

15 augustus Hoevemis en restaurant
De hoevemis ging dit jaar door bij Leon Smets in de Prinsendreef. Alles was er netjes voorbereid voor de viering. Helaas, de weergoden hebben hun slag thuis gehaald. Na al die jaren waarin de weergoden oogluikend toelieten dat we droog weer kregen, is het dit keer tot grote vreugde van de proost misgelopen.
We hebben nog zeer lang getwijfeld, maar de buienradar liet er geen twijfel over bestaan. We hadden dus de keuze ofwel het risico nemen of een zeer korte mis ofwel uitwijken naar de kerk. Na rijp beraad werd besloten het laatste te doen en de kerkgangers hebben ons gelijk gegeven. Het enige voordeel is dat we de platen voor toekomend jaar niet meer moeten overschilderen.
Een hartelijk woordje van dank aan Agoragroup die ons de bloemen voor de kerk en de tafels heeft geschonken, ze werden vakkundig versierd door Linda. Een welgemeend dank u ook voor Den Bels die ons de groenten, fruitkorf en broden voor hosties hebben cadeau gedaan. Bedankt ook allen die geholpen hebben om onze hoevemis tot een blijvend succes te maken.

Programma

11.00 - 12.00
Hoevemis

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Nieuwenrode
Meer weten?
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten