Hoevemis 2016 en landbouwrestaurant

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • maandag 15 augustus 2016 11u00 - 15u00
Leon Smets - PRINSENDREEF 19, 1860 MEISE

Verslag

15 augustus Hoevemis en restaurant
Bedankt
De hoevemis ging na een jaartje uitstel door bij Leon Smets in de Prinsendreef. Alles was er netjes voorbereid en dat was er ook aan te zien. De tractor aan het begin van de straat, de parkeerweide met mensen die het parkeren in goede baan leiden, de stille werkers waarover geen mens rept maar die de benen onder het lijf uitlopen om er toch een feest van te maken.
De Stoeltjes gezet, de klankinstallatie na de nodige petten in orde, het altaar versierd, de misvoorbereiding tiptop. Van harte bedankt aan al degenen die geholpen hebben, zowel degene die in het oog sprongen als degenen die al jaren in stilte een hele hoop werk verzetten. Dat de misviering geslaagd was hoeft geen betoog, hoe kon het ook anders met zulk stralend weer.
Ons restaurant was dank zij de hulp van vele handen weer een succes. De bediening kon misschien iets vlotter maar de extra kaas- en garnaal-kroketten zorgden er wel voor een uitgebreider menu maar had soms onaangename vertragingen tot gevolg. De aanwezigen en dat waren er velen hebben kunnen genieten van een voortreffelijk menu.
Ik bedank allen die het hebben helpen waar maken van degene onzichtbaar in de keuken tot de mensen achter de toog met helpers op alle vlakken, opschrijven bestellen uitscheppen en doorgeven.
Dat de voorzitter zijn frietjes koud achter de computer heeft moeten opeten is maar een pittig detail.

Programma

12.00 - 15.00
Landbouwrestaurant

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Nieuwenrode
Meer weten?
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten