Eigenzinnige-quiz

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 21 januari 2017 20u00 - 23u59
De Mispelaer - PADDEGATSTRAAT 53, 1880 NIEUWENRODE

Verslag

De koekoeksronde quiz van de landelijke gilde
De quiz van de landelijke gilde is een begrip. Onze reputatie loopt op ons vooruit. Ook dit jaar was het weer het geval met onvoorbereidbare vragen over tekeningen en macro’s.
Ook de jaarlijkse verkeersvragen zorgen voor heel wat spanningen en de wetenschap dat we zo maar in het verkeer rondhotsen zonder dat we de regeltjes echt kennen. De enige foto die door niemand herkend werd was van Diesel de uitvinder van de gelijknamige verbrandingsmotor.
Elk jaar proberen we dan ook iets voor het eten te geven. Al moet je toegeven dat zeezout en zelfrijzende bloem nu niet direct een aanmoediging zijn voor onze smaakpupillen.
Je mag de quiz dan nog zo goed voorbereid hebben ergens sluipt er toch een zetduiveltje tussen de raderen van het systeem. Dat zetduiveltje was dit keer een koekoek bij de geluiden. We gaven de mogelijke zanger mee met de dia op het scherm. Pech dat daar geen koekoek bijstond zodat heel de zaal ontplofte. Er werd zelfs door bepaalde deelnemers koekoek geroepen bij de volgende ronde wat dan weer anderen in verwarring bracht.
Een woordje van dank voor mijn juryleden mijn mekanieker en de helpers aan de toog is hier zeker op zijn plaats. Zonder hun gewaardeerde hulp zou een quiz niet mogelijk zijn. Ook een dikke merci voor degenen die zorgden voor de prijzentafel. Die mocht er zijn als je dan ook nog weet dat we geen inschrijvingsgeld vragen geeft dat toch een meerwaarde.
De overwinnaars waren ook dit jaar de ouderraad de leertrommel ploeg van Bart Smet. De Hogerhei troonde zich tot beste Nieuwenroodse ploeg.
Het was weer eens een schitterende avond van de landelijke gilde, dank aan alle deelnemers.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Nieuwenrode
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
Telefoneer naar Bert Miseur (015/71.20.11) of stuur je een mailtje met je ploegnaam naar peter.lgnieuwenrode@gmail.com of miseur.bert@scarlet.be
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten