winterpret Nieuwenrode

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 14 januari 2017 17u00 - 23u59
kerkplein nieuwenrode - KERKSTRAAT , 1880 NIEUWENRODE

Verslag

Dat vrouwen ook maar mensen zijn, is weer eens bewezen...
Als nieuw bestuurslid kreeg ik op een van de eerste vergaderingen van het jaar de opdracht om een stukje te schrijven over Winterpret. In alle drukte van een meer dan fulltime job én een gezin met twee kinderen, vergeet ook de beste wel eens iets jammer genoeg.
Ijdele hoop echter dat hiermee mijn opdracht zou vervallen. Het bestuur was genadeloos en eiste alsnog een verslag van deze activiteit waaraan meerdere van onze vrijwilligers meewerkten.
Misschien brengt dit tijdens deze hete dagen toch wat mentale verkoeling.
De organisatie van de Dorpsfeesten (die dit jaar doorgaan op 8 en 9 september) dacht dat de Niewenrodenaars het misschien wel zagen zitten om, na al het feesten op het nieuwe jaar, af te sluiten met een lokaal feestje en brachten daarom vele verenigingen bij elkaar.
Overdag timmerden onze vrijwilligers aan ons hutje om het ‘feestklaar’ te krijgen. En het moet gezegd: we sprongen eruit met onze kleurrijke lampionnetjes!
Onze huisgemaakte soepen vielen zeker in de smaak, mede dankzij de temperaturen tegen het vriespunt, maar vooral dankzij de verse ingrediënten van eigen bodem én de liefde waarmee ze gemaakt werden natuurlijk! Alles was uitverkocht tegen dat de sneeuwbuien vele van de bezoekers naar huis deden terugkeren.
Maar er waren genoeg “diehards” die de koude bleven trotseren tot in de late uurtjes. Dus het is bewezen: ze kunnen hier nog feesten!
Het was vooral een ideaal moment om nog eens te verbroederen tussen de mensen uit de streek in een anders donkere winterperiode en we hopen dat iedereen die langs is gekomen ervan genoten heeft zoals ik.
Gerda

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
dorpscomité Nieuwenrode
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten