De Gilde van nieuwenrode gaat fietsen.

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 26 augustus 2018 13u00 - 18u00
Bij Pascal - DREEFSTRAAT 42, 1880 RAMSDONK

Verslag

Onze gilde fietst!
Op 26 Augustus haalden onze leden naar jaarlijkse gewoonte hun stalen ros, al dan niet voorzien van elektrische hulpbronnen, van stal en sloten zich aan bij de steeds groter wordende groep die wederom het verkeer trotseerden.
Deze keer vertrokken we van bij ons bestuurslid Pascal en zijn Christa, uiteraard na het traditionele ijsje dat niet mocht ontbreken.
Er werd een mooie tocht uitgestippeld die ons vanuit Ramsdonk en Londerzeel Sint-Jozef naar de Lomast in Malderen leidde, waar de ongetrainde achterwerken dankbaar gebruik maakten van een eerste rustpauze onder de aangename nuttiging van wat dorstlessends. Daarna ging onze tocht verder langs wegen waar ik ondertussen de weg niet meer naartoe kan vinden. Ik zal toch eens meer moeten gaan fietsen in onze eigen streek volgende lente. Tot ik in Steenhuffel gelukkig weer zicht op de situatie kreeg. Ik moet toegeven, de menige late avonden die we reeds in ’t Concept zijn blijven plakken, kunnen daar wel iets aan bijgedragen hebben.
Het moet ook even gezegd: naar aanleiding van de steeds groter wordende groep, had het bestuur besloten over te gaan tot het aanstellen van wegkapiteins die met behulp van hun ‘plakske’ het verkeer tegenhielden en zo de veilige doortocht van onze groep vergemakkelijkten. Dit was een zeer goede zaak, behalve misschien voor die arme zielen die zich telkens weer van achter naar voor in de groep moesten laveren ?
De weergoden waren ons zoals altijd gunstig gezind en hielden hun buien bij tot na de aankomst waar we onder parasol of boom gezellig en kort bij elkaar konden genieten van een vers pistosletje en koffie+koek. Ondanks het druilerige einde hopen wij dat iedereen weer genoten heeft van deze uitstap voor groot en klein.
Uw bestuurslid, Gerda

Praktisch

Vertrek
Bij Pascal te ramsdonk
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Nieuwenrode
Meer weten?
Reservatie
Inschrijven voor 18/08/2018, door contact op te nemen met Peter via peter.lgnieuwenrode@gmail.com Inschrijving is pas definitief na het storten op IBAN: BE31 7342 0000 8955 SWIFT: KRED BE BB
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten